Fyto-detox terapia

Táto detoxikačná terapia je zložená z desiatich detoxikačných čajov. Super detox, Pečeň detox, Obličky detox, Imunita up, Črevá detox, Lymfa detox, Cievy detox sú doplnkovou detoxikáciou, ak sa po ukončení detoxikácie odhalia aj iné zdravotné problémy. Detoxikačná terapia Fytodetox je doplnená aj o špeciálnu antiparazitálnu terapiu Detox trio zloženú z čajov Kovy detox, Parazity detox, Plesne detox. Táto terapia je špecifickým doplnkom k detoxikácii. Praxou som totiž zistil, že niekedy aj celková detoxikácia nedáva telu možnosť zbaviť sa parazitov.

Komplexná detoxikácia je už terapiou

Detoxikácia ako ozdravná terapia

Po dvadsiatich rokoch praxe som zistil, že bylinnou detoxikáciou sa dá pozitívne ovplyvniť každé ochorenie. Jedná sa hlavne o dlhšie trvajúce a chronické ochorenia.
V kombinácii s gemoteraputikami a liečivými hubami sa z detoxikácie Fyto-detox stáva skutočná terapia.

Ak chcete organizmus prečistiť  komplexnejšie, hlavne v prípadoch dlhodobých a chronických ochorení, odporúčam Fyto-detox terapiu.

Ako prvý sa pije čaj Super detox. Čaj Super detox spustí detoxikačné a ozdravné procesy. Následná detoxikačná terapia organizmu prebieha účinnejšie a ľahšie. Táto terapia zasahuje pozitívne do všetkých procesov tela.

Po prípravnom čaji Super detox sa niekedy ukáže, ktorý orgán treba liečiť alebo detoxikovať.  Prípravný čaj má tú vlastnosť, že počas jeho pitia sa Vám môže ohlásiť staré chronické ochorenie. Je to vítaná reakcia, teraz vieme, ako dlho treba detoxikovať a načo sa cielene v detoxikácii zamerať. Chorý orgán, ktorý sa neprejavoval síce zhoršoval vitalitu organizmu, ale už ste si na ten stav zvykli alebo ho pripočítali k svojmu veku.

Najčastejšie sa po očiste Super detoxom očisťuje pečeň, prípadne obličky. Následne úpravou životosprávy a komplexnou kolono-terapiou črevá. Pre väčšinu ľudí tento detoxikačný postup stačí na to, aby vyčistili svoje telo a celkove vylepšili svoj zdravotný stav. Niekedy po detoxikačnej terapii pokračujeme očistou lymfy a podporou imunity, prípadne očistou ciev a srdcovocievneho systému. Samotná detoxikácia ukáže čo treba následne doliečiť alebo podporiť v činnosti.

Fytodetox - komplex terapia: Ako na to...

V terapii sa prípravný čaj Super detox pije 3 týždne. Potom prejdete podľa potreby na čaj Pečeň detox alebo Obličky detox. Každý z čajov 3 týždne, a to 5 dní a dva dni prestávka. Medzi jednotlivými čajmi je odporúčaná 3 dňová prestávka. Prestávku si môžete prípadne podľa potreby predĺžiť na 5, ale maximálne na 7 dní.

bylinky